کارخانه آسفالت کارکرده صنایع راهسازی
آنچه در این مقاله می خوانید...
قیمت کارخانه آسفالت کارکردهقیمت گذاری کارخانه آسفالتمخازن کارکرده کارخانه آسفالتخرید تانکر قیر دست دوم
قیمت کارخانه آسفالت کارکرده
فروش کارخانه آسفالت کارکرده صنایع راهسازی در سراسر کشور و با توجه به نیاز مشتریان نسبت به کیفیت و قیمت مناسب قابل انجام است.
کارخانه آسفالت کارکرده صنایع در تناژ های مختلف موجود بوده و هر کارخانه با توجه به مکان نصب دارای مشخصات و قابلیت های مختلف می باشد.
- اولین پارامتر در تعیین قیمت کارخانه آسفالت کارکرده صنایع، میزان تولید آسفالت کارخانه بر حسب تن در ساعت است.
معمولا کارخانه های آسفالت فعلی از میزان تناژ ۸۰ تن در ساعت – ۱۲۰ تن در ساعت – ۱۶۰ تن در ساعت وجود دارند.
- دومین پارامتر در قیمت گذاری کارخانه آسفالت کارکرده سال ساخت کارخانه آسفالت و یا به نوعی مدت زمان کارکرد و میزان تولید آسفالت کارخانه خواهد بود.
قیمت گذاری کارخانه آسفالت
- سومین پارامتر تاثیر گذار در فاکتور کشف قیمت کارخانه آسفالت کارکرده توجه به تجهیزات و متعلقات کارخانه است.
تجهیزات غبار گیر کارخانه های آسفالت یکی از مهمترین دغدغه های مشتریان در امر کارخانه داری و تولید آسفالت بوده و عدم توجه به این مورد تبعات و مشکلات ایجاد شده خود را دارد.
خصوصا در مکانهایی که کارخانه آسفالت در مجاور مناطق مسکونی ، زمینهای کشاورزی -باغات و حتی مسیر های تردد عمومی قرار داشته باشد.
تجهیزات غبار گیر و اصطلاحا فیلتر غبار گیر در دو دسته فیلتر آبی و فیلتر خشک (بگ فیلتر) ساخته میشوند.
دلیل بررسی این موضوع در این مقاله تفاوت وجود قیمت بسیار زیاد بین فیلتر آبی و بگ فیلتر میباشد.
پس داشتن بگ فیلتر به دلیل کارایی بهتر از لحاظ غبار گیری و عدم نیاز به زیر ساخت وجود آب تاثیر بسزایی در قیمت گذاری کارخانه آسفالت کارکرده خواهد داشت.
- چهارمین پارامتر تعیین کننده قیمت متعلقات جانبی کارخانه نظیر تعداد و ظرفیت مخازن است که مخازن قیر خود به دو دسته تانکر های معمولی و فلاسک های دو جداره که دارای کویل حرارتی باشند ،تقسیم می گردند.
البته قابل توجه خواهد بود که مخازن قیر ثابت یا استخر قیر در زمانی که مشتری کارخانه آسفالت کارکرده قصد جابجایی کارخانه به مکان دیگری را داشته باشد در قیمت گذاری محسوب نخواهد شد مگر تجهیزات قابل حمل مثل کویل های حرارتی ،پمپ قیر و …
- پنچمین پارامتر مهم در قیمت گذاری که از جمله تجهیزات موجود در اتاق فرمان کارخانه می باشد ، نوع سیستم کنترل و پخت آسفالت خواهد بود .
این سیستم های کنترل دارای تنوع قدیم و جدید – دستی و اتوماتیک – آنالوگ و دیجیتال می باشد.
مخازن کارکرده کارخانه آسفالت
مخازن کارخانه آسفالت در حالت کلی برای چند نوع کارایی وجود دارند :
- مخازن ذخیره قیر
- مخازن نگهداری گازوئیل
- مخازن نگهداری مازوت(نفت کوره)
- مخازن نگهداری افزودنی های پلیمری و سایر…
مخازن یاد شده با توجه به نگهداری نوع مواد ، درجه حرارت نگهداری و میزان ظرفیت مخزن از متریال مختلف و در کیفیت های گوناگون عرضه میگردد.
متریال جهت هر نوع کارایی می تواند شامل چندین بحث از لحاظ جنس ورق – ضخامت ورق- نوع اتصال و جوشکاری قطعات و در نهایت شکل و سایز دهانه های ورودی و تعداد و سایز شیر های خروجی و … باشد.
خرید تانکر قیر دست دوم
برای آشنایی بیشتر باید توجه داشت که بطورکلی مخازن قیر در سه دسته قرار میگیرند:
- مخازن ثابت یا استخر قیر : استخر های قیر معمولا با ظرفیت های بسیار بالا در مقایسته با مخازن فلزی ساخته می شوند .استخر های قیر ممکن است هم سطح زمین یا پایین تر و یا بالاتر از سطح زمین ساخته شوند. ساختمان بدنه استخر های قیر عموما از بتن و میلگرد تشکیل میگردد و دارای دو قسمت ذخیره قیر و قسمت گرمایش بوسیله کویل حرارتی جهت انتقال به فلاسک و یا تانکر جهت استفاده ی پخت آسفالت می باشد.
- مخازن دوجداره یا فلاسک : فلاسک های قیر در ظرفیت های مختلف ۴۰ تن – ۵۰ تن و بیشتر ساخته میشوند. و دارای یک جداره اصلی داخلی و یک جداره بیرونی از جنس ورق گالوانیزه یا ورق استیل هستند که ما بین دوجداره از مواد عایق مانند پشم سنگ و … پوشیده می شود.از مشخصه های اصلی فلاسک علاوه بر دو جداره بودن ، داشتن کویل حرارتی جهت گرمایش غیر مستقیم قیر است ،این کویل ها میتوانند هم قابل تعویض باشند که بوسیله فلنچینگ خاص باز و بسته می شوند و یا ممکن است بصورت ثابت جوشکاری شده باشند.
تانکر قیر معمولی : این نوع مخازن قیر که بنام تانکر قیر معروف هستند از سری مخازن طرح قدیم بوده که دارای یک لوله آتشخوار جهت انتقال شعله آتش برای گرمایش قیر هستند.
یک پاسخ به “کارخانه آسفالت کارکرده صنایع راهسازی”